16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Policija zaplijenila više od tri kilograma marihuane na Karasovićima

Dubrovačka policija zaplijenila je u srijedu kasno navečer više od 3,7 kilograma marihuane u vozilu 24-godišnjeg Albanca na graničnom prijelazu Karasovići.

Pronađena droga - Karasovići
Pronađena marihuana – Karasovići

Droga je, kako se navodi u policijskom priopćenju, pronađena u srijedu oko 23.40 sati, u automobilu albanske registracije kojim se na granicu dovezao 24-godišnji albanski državljanin.

“Temeljitom graničnom kontrolom policijskih službenika Policijske postaje Gruda i djelatnika Graničnog carinskog ureda Karasovići, u predjelu zadnjeg sjedala vozila, uočene su preinake i uočeni paketi oblijepljeni samoljepljivom trakom zbog čega se posumnjalo na krijumčarenje te je zatražen nalog za pretragu”, kažu u priopćenju.

Iz Policije navode kako je pretragom vozila unutar naslonjača zadnjeg sjedišta i ispod zadnjeg sjedišta pronađeno 14 paketa marihuane ukupne težine 3,7 kilograma.

Pronađena droga - Karasovići
Pronađena marihuana – Karasovići

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, albanski je državljanin zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

/Hina/

Najčitanije