12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

De Niro stiže na Sveti Stefan

Čuveni holivudski glumac Robert De Niro boraviće na Svetom Stefanu na Global Citizen Forumu, saopštili su organizatori.

Robert De Niro

Predstavnici Arton Capitala koji organizuju događaj kazali su da će tema četvrtog Foruma, koji će biti održan na Svetom Stefananu 19. i 20. oktobra, biti „mogućnost u doba neizvjesnosti“

„Budući da je svijet suočen s velikim spektrom rizika i neizvjesnosti, forum je postavljen da djeluje kao platforma za razmjenu informacija o identificiranju novih mogućnosti ekonomske migracije i integracije“, navodi se u saopštenju.

Premijer Crne Gore Duško Marković, glumac Robert De Niro, motivacioni govornik i pisac Robin Šarma, Manuel Barozo, Čeri Bler, Vesli Klark, Afrodžek, Akon, pjevačica Iv (Eve) kao i Bekstrit Bojsi samo su neki od gostiju koji će se pridružiti Global Citizen Forumu na Svetom Stefanu u Aman resortu 19. i 20. oktobra.

„Irina Bokova – direktor UNESCO-a samo je jedna od govornika koja je potvrdila glavnu ulogu u raspravi na temu globalnog obrazovanja o građanstvu za mir, odrzivi razvoj i ljudsko dostojanstvo tokom učešća na cetvrtom po redu Global Citizen Forumu.  Svako od ovih uticajnih ljudi podijeliće svoja iskustva u onome dijelu u kojoj su stručnjaci“, navodi se u saopštenju.

Između ostalih raspravljaće se i na teme kao što su izazov globalizacije i privlačenje stranih ulaganja putem programa investitora za prebivalište i državljanstvo, uz korišćenje sredstava za stvaranje novih radnih mjesta i finansiranje vladinih projekata.

„Kroz pažljivo planirane prezentacije, panel diskusije i pregovore, forum će dati mogućnost svim učesnicima da diskutuju. Delegati koji učestvuju na ovogodišnjem forumu imače ekskluzivnu priliku za susret i mrežu s predstavnicima vlasti, članovima kraljevskih porodica, stručnjacima iz industrije, finansijskim stručnjacima, svjetskim najpoznatijim motivacionim govornicima, filantropima, holivudskim zvijezdama i nekim od  najbogatijih pojedinaca na svijetu“, navodi se u saopštenju.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije