13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

U Zadar uplovio prvi seks-kruzer sa 700 gostiju željnih druženja

cruiser

Nakon gej kruzera te kruzera koji ugošćuje svingere u Zadar je prekjučer uplovio, kako ga često nazivaju, prvi seks kruzer na svijetu. Azamara Quest kruzeru dug 181 metar u grad sv. Krševana doveo je 700 gostiju. Brod plovi duž Jadrana od 26. rujna do 3. listopada odlazeći i završavajući u Veneciji u Italiji i zaustavljajući se u nekoliko luka u Hrvatskoj i Sloveniji.

U odnosu na ostale, uobičajene kruzere ovaj brod je namijenjen isključivo parovima koji za krstarenja imaju izbor kako se odjenuti, odnosno ostati razodjeveni, što nudi mogućnost za nestašno ponašanje tijekom putovanja.

Original Group, koja je specijalizirana za ugošćivanje za zabavu odraslih i koja je osmislila Desire resorte, osmislila je i koncept “zabave za odrasle” na njihovu prethodnom i to prvom takvom kruzeru Desire Cruiseu, prenijela je to i na svoj novouređeni luksuzni brod.

Organizatori krstarenja svojim gostima jamče zaštitu identiteta i potpunu privatnost, a svakako je čuvaju i sami putnici. No, neki detalji su ipak poznati. Parovi tako svoje dane i noći na prvom seks kruzeru provode uživajući u različitim erotskim performansima, radionicama za parove i tematskim večerima. Sav zabavni program je provokativan i ‘nabijen’ seksom, a brod je opremljen i sobama za različite erotske igrice, orgije i seks.
Rodrigo de la Pena, predsjednik Uprave Original Groupa, rekao je:

– Pažljivo smo odabrali ovaj nevjerojatan brod i ovu egzotičnu rutu kako bismo svojim putnicima pružili priliku da uživamo u vrhunskom, senzualnom, ali ‘začinjenom’ iskustvu u luksuznom i sigurnom okruženju, gdje će dobiti vrhunsku uslugu i posjetiti rajska mjesta, govori de la Pena dodajući kako su oduševljeni što su na more doveli njihovih više od 30 godina iskustva u stvaranju savršene senzualne atmosfere za odrasle.

– Ne sumnjamo da će iskustvo Desire Cruisea bitno promijeniti život naših putnika i postati senzualan način za bijeg od njihova dotadašnjeg života, priča predsjednik Uprave Original Groupa.

Najčitanije