12.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Tuna FEVER od 23 – 27.avgusta

Lov na tune

U Rogoznici danas počinje već tradicionalna i uspješna ribolovno-turistička manifestacija Tuna FEVER kojoj je i Hrvatska turistička zajednica iz programa „Potpore događanjima” u 2017. godini dodijelila 100 hiljada kuna što je najviša potpora za pojedinu manifestaciju u Šibensko-kninskoj županiji.

Međunarodno kvalifikacijsko natjecanje u big game ribolovu prepoznato, ističu u rogozničkoj Turističkoj zajednici, kao jedna od najznačajnijih nacionalnih i regionalnih manifestacija. Prošle godine ova ribolovno-turistička manifestacija privukla je veliki broj stranih i domaćih turista, brojni poznate osobe posjetile su Rogoznicu, a ove godine organizatori najavljuju još više natjecatelja i spektakularniji program.

Tako od 23. do 27. avgusta u rogozničkom akvatoriju velike ribe lovit će oko 240 natjecatelja na 60-tak plovila. Tokom četiri dana trajanja manifestacije posjetitelji će moći razgledati sajam nautičkih proizvoda, bit će i promocija ribolovnih proizvoda i usluga, održat će se i sajam autohtonih proizvoda, a u najpoznatijem ribarskom mjestu u Šibensko-kninskoj županiji svakako će pozornost izazvati prezentacija ribarskih znanja i vještina. Najavljuje se i svakodnevno uživanje u kulinarskim delicijama i vrhunskoj zabavi. Uz nekoliko manjih i održat će se i tri velika koncerta na kojima će nastupiti Rogoznici tako draga Četiri tenora, a pozornost će svakako izazvati i koncert medijski eksponirane Lidije Bačić te bezvremenskog rokera Željka Bebeka.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije