15.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Sofija Loren krstila kruzer “MSC Seaside” u Miamiju

MSC Seaside

Četvrtak, 21. decembra, bio je veliki dan za MSC Cruises budući da je poznata talijanska glumica Sofija Loren krstila „MSC Seaside“, novi admiralski brod kompanije MSC Cruises u Miamiju.

Sada kada je brod službeno kršten spreman je za plovidbu Karipskim morem. Naime, „MSC Seaside“ će ploviti tijekom cijele godine od Miami do Kariba nudeći 7-dnevni itinerer na istočnim i zapadnim Karibima, počevši od 23. decembra 2017.

Tokom službene prezentacije kruzera „MSC Seaside“ tvrtka je također najavila da će „MSC Meraviglia“ doći u Sjevernu Ameriku 2019. godine.

„MSC Meraviglia“ prvi je od šest novih brodova tvrtke koji će ući u službu između 2017. i 2020. godine, a isporučen je u lipnju ove godine iz brodogradilišta STX France u Saint-Nazaireu u Francuskoj.

Kako bi ugostili „MSC Seaside“ sa 5.170 putnika, Miami-Dade County i MSC Cruises upravo su završili remont cruise Terminala F, koji je osjetio poboljšanje kapitala tijekom protekle dvije godine.

MSC Cruises je 29. studenog preuzeo isporuku broda od talijanskog brodograditelja Fincantieri u Trstu.

S bruto tonažom od 154.000 tona, brod je dugačak 323 metra i širok 41 metar. Moći će prevoziti 5.179 putnika i 1.413 članova posade.

Njegov sestrinski brod, „MSC Seaview“, predviđen je za isporuku u junu 2018., pokazuju podaci VesselsValue.

Najčitanije