20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Šesto izdanje “Big game”-a u Komiži

Big game fishing
Big game fishing

Šesto izdanje Međunarodnog kvalifikacijskog natjecanja u „Big game ribolovu Komiža 2016.” održat će se od 20. do 24. jula u viškom akvatoriju. Pedesetak posada sa dvjesto natjecatelja iz desetak zemalja, tako će u tri ribolovna dana loviti „velike” tune, iglune i iglane, luce… ali i vizu za odlazak na svjetsko prvenstvo u big game ribolovu u Ouepos, Costa Rica.

S početkom u 21 sat u srijedu, ispod komiške Komune, održat će se svečano otvaranje ove turističko¬sportske manifestacije koju će otvoriti i ribolovcima dobar ulov poželjeti župan splitsko-dalmatinski Zlatko Ževrnja.

Uz okršaje sa velikim ribama, posebno me raduje što je Komiža prepoznata ne samo kao destinacija adrenalinskog ribolova jer trofeja na udicama neće nedostajati, već i kao mjesto dobre zabave. Nakon ribolovnog dana svaku večer na komiškoj rivi je i koncert: u srijedu Luke Nižetića, u petak grupe Magazin, te u subotu DJ Kamenog. Za subotu je zakazano i ribolovno nadmetanje za najmlađe koji će se na more otisnuti u tradicijskih brodovima komiških ribara, falkušama – kazuje nam Boris Županović, predsjednik kluba organizatora SRK „Big game Croatia” , ujedno i izbornik hrvatske reprezentacije.

Najčitanije