8 C
Kotor

Slušaj online radio

Sajam poslova na kruzerima

Otvoreni bazen na kruzer „Queen Elizabeth“
„Queen Elizabeth“ – U Boki kotorskoj

Za mnoge zainteresovane potencijalne zaposlenike rad na kruzeru predstavlja posao iz snova. Zbog mogućnosti da se oplovi svijet, upozna ljude iz cijelog svijeta i zaradi plata, jasno je zašto je to atraktivna mogućnost.

Sajam poslova na kruzerima održati će se u Londonu 22. maja 2017. te će svim zaljubljenicima u putovanja i onima zainteresiranima za industriju ugostiteljstva pružiti priliku da osobno upoznaju poslodavce iz više kompanija.

Potražnja za poslovima na kruzerima je veoma kompetitivna no Sajam poslova na kruzerima kojeg sponzorira kompanija Viking Cruises pomaže zainteresiranima da se priključe. Poslodavci, predstavnici kompanija, savjetnici za karijeru i trening centri dostupni su za osobno upoznavanje te je ovaj sajam prilika da se životopisi predaju u prave ruke i da se dođe do intervjua za posao. Oni koji impresioniraju mogli bi kući otići sa pozivnicom za svoj posao iz snova.

„Industrija kruzera pruža nevjerojatno široki spektar poslova za one koji žele putovati. To je jedinstven sektor koji kandidatima pruža ogromne mogućnosti unapređivanja i razne pozicije. Ova raznolikost može dovesti do toga da se kandidati koji žele raditi na kruzerima moraju izboriti da budu primijećeni u gomili.

S druge strane, znamo da je poslodavcima izazov pronaći idealne zaposlenike iz tako velikog broja talentiranih pojedinaca. Sajam poslova na kruzerima rješava oba ova problema, jer poslodavcima daje priliku odabrati talentirane pojedince, a zainteresiranim potencijalnim zaposlenicima koji žele raditi na kruzerima mogućnost sa se povežu i impresioniraju.”, izjavio je Jay Dravecky, generalni direktor firme Webix, organizatora Sajma poslova na kruzerima.

Sajam koji se događa u Londonu ima impresivan popis izlagača koji uključuje 15 kompanija koje organiziraju kružna putovanja. Neki od njih su poznate kompanije Costa Cruises, Cunard i Disney Cruise Line. No, nije samo rastući popis kompanija koje sudjeluju ono što čini ovaj sajam zanimljivim.

„Prošle godine sajam je posjetilo 750 kandidata koji traže posao na kruzerima. Uvjereni smo ća ce ovogodišnji biti jednako uspješan.”, izjavio je Dravecky.

Sajam poslova na kruzerima će se održavati u Business Design Centru u Londonu 22. maja 2017. Ulaz je besplatan, no zainteresirani mogu rezervirati svoju ulaznicu jer je broj posjetitelja ograničen zbog prostora.

www.cruisemapper.com

Najčitanije