4 C
Kotor

Slušaj online radio

U “Radežovom” industrijskom pogonu porinut mini kruzer

Porinut mini kruzer – Foto Dražen Žuvela

U “Radežovom” industrijskom pogonu u uvali Bristva porinut je u more još jedan suvremeni 50-metarski turistički mini kruzer koji je izgrađen za domaćeg naručitelja Antu Naranču iz Krila Jesenica.

Svečanoj primopredaji mini kruzera prethodila je zajednička molitva i blagoslov korčulanskog dekana don Željka Kovačevića koji je u nazočnosti članova obitelji Naranča i kume broda, te uprave i radnika “Radeža” zaželio posadi i brodu mirno more, i dugu i sretnu plovidbu.

Nakon primopredaje i preuzimanja broda vlasnik je iskazao zadovoljstvo kvalitetom izgradnje, brzinom, profesionalnošću i kooperativnošću vrijednih “radežovaca”, a radnicima i upravi ovog vrlo uspješnog brodogradilišta čestitao i zaželio puno poslovnog uspjeha i u 2018. godini. Inače, ovo je bila osma po redu i ujedno posljednja isporuka turističkih mini kruzera u 2017. godini.

Porinut mini kruzer – Foto Dražen Žuvela

Inače, na “Radežovom” navozu u pogonu Bristva u završnoj fazi izrade je specijalni radni brod za domaćeg naručitelja, tvrtku “Jadrantuna”, koji će biti svečano isporučen i porinut u more sredinom siječnja 2018. godine.

Najčitanije