Norvežani donirali stručnu literaturu Fakultetu za pomorstvo Kotor

Pomorski fakultet
Pomorski fakultet

Biblioteci Fakulteta za pomorstvo u Kotoru uručena je donacija 100 novih stručnih knjiga u sklopu realizacije HERD projekta “Montenegro Sustainable Maritime Competence Development Initiative” koji ova visokoškolska ustanova sprovodi sa Fakultetom za pomorske tehnologije i operacije iz Alesunda u Norveškoj.

“Riječ je o vrijednim i najaktuelnijim stručnim naslovima na engleskom jeziku iz oblasti nautike, brodomašinstva, pomorske elektrotehnike, off-shore operacija, pomorskog prava, pomorskog transporta i menadžmenta, kao i ostalih srodnih pomorskih oblasti, koje su nabavljene od najuglednijeg distributera ovih izdanja Warshash Nautical Books iz Sautemptona, Engleska. Vrijednost ove stručne literature iznosi 10.000 eura.

Dekan Fakulteta za pomorstvo prof.dr Danilo Nikolić, kao rukovodilac navedenog Projekta od strane Fakulteta za pomorstvo, izrazio je posebnu zahvalnost projektnom partneru iz Norveške, norveškom Ministarstvu vanjskih poslova koje finansira projekat, naglašavajući da je na ovaj način fond Biblioteke značajno obogaćen i da će donirana literatura biti od dragocjene pomoći kako nastavnicima i saradnicima Fakulteta i Univerziteta Crne Gore, tako i studentima na postdiplomskim i doktorskim studijama.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.