16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Ne čekajte u redu, kartu za trajekt kupite na webu

Trajekt
Trajekt

Iz “Jadrolinije” stiže još jedna u nizu novosti koja će domaćim i inozemnim putnicima bijele flote olakšati vezu s jadranskim otocima. Karte za trajekte moguće je kupiti i on-line, dakle posredstvom interneta, što će mnoge vjerojatno poštedjeti stajanja u redovima ispred prodajnih mjesta na pristaništima.

Karta kupljena preko weba odnosi se isključivo na odabrani datum, dok je vrijeme isplovljavanja trajekta moguće mijenjati u slučaju da se putnik propusti ukrcati u željenom terminu.

– S kartom kupljenom preko interneta putnik se može ukrcati i na neki od sljedećih trajekata koji prema željenom odredištu plove istoga dana.

Ako karta ipak ne bude iskorištena tog datuma, u našim agencijama duž jadranske obale moguće ju je produžiti na idući dan – ističe Marija Zaputović, glasnogovornica nacionalnog putničkog brodara.

Naime, dok “biljeti” za brzobrodske pruge kupljeni preko računala automatski podrazumijevaju i rezervaciju mjesta za putnika, s trajektnim kartama nije takav slučaj, pa je i s on-line kartom važno na vrijeme stati u red za ukrcaj kako biste na ciljanoj liniji osigurali prostor za sebe i vozilo.

Najčitanije