16.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Krstarenje ‘Istražujući fjordove Arktika’

"Black Watch"
“Black Watch”

Fred Olsen nudi svojim putnicima priliku da istraže fjordove na Arktiku na epskom 27-dnevnom putovanju u Norvešku, Spitsbergen, Island, Grenland, pa čak i na osamljene Farske otoke.

Kao što je moguće vidjeti na trenutnom BBC-jevom programu “Arctic Live” brod „Black Watch” koji može primiti 804 putnika počinje plovidbu iz Dovera 14. srpnja 2017. Krstarenje uključuje pristajanje u 12 destinacija i oplovit će preko 30 predivnih područja na ovom putovanju.

Izdvajamo ovaj vrlo poseban dan koji uključuje prelazak Arktičkog kruga, ture na kultni North Cape, priliku da vide polarnog medvjeda u Svalbardu, svjedoče čarobnom ponoćnom suncu, otkriju napušteno sovjetsko naselje u Pyramidenu i dožive veličanstven prizor moćnih morskih hridi, fjordova i ledenjaka te šumne slapove.

Osim toga, gosti koji rezerviraju ovo veličanstveno krstarenje do 30. studenog 2016. imat će besplatan door-to-door transfer (do 250 kopnenih milja).

„Black Watch” polazi 14. jula 2017. na 27-dnevno krstarenje ‘Istražujući fjordove Arktika’, a najniža cijena je 4.399 funti po osobi.

Prethodni članak
Sledeći članak

Najčitanije