„Jadranskim zidom sa stotinama brodica”

Naftna platforma
Naftna platforma

Referendumom, pa ako treba i „Jadranskim zidom sa stotinama brodica”, Živi zid blokirat će svaki pokušaj bušenja nafte u Jadrau, jer taj projekt smatra očajničkim potezom Milanovićeve Vlade na odlasku, najavili su u subotu iz Živog zida te pozvali Vladu da odustane od tog projekta.

Živi zid radi veliku kampanju protiv projekta eksploatacije nafte i plina u Jadranu, a osim toga stranka će svoju političku snagu provjeriti već 8. marta na prijevremenim izborima u šest od ukupno devet gradova, gdje su raspisani prijevremeni izbori za gradska vijeća i gradonačelnike, rekao je predsjednik Živog zida, Ivan Sinčić, u karlovačkoj Gradskoj knjižnici, na susretu sa članstvom.

Govoreći o eksploataciji nafte u Jadranu Sinčić je rekao da će, ako Vlada nastavi forsirati taj projekt bez da pita narod, oni organizirati zajednički referendum s drugim organizacijama koje se tom planu protive.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.