18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Internacionalna “Turistička regata – Baošići 2016”

Jedrenje regata
Jedrenje regata

Jedriličarski klub “Jovo Dabović 1947” godine organizuje 9. internacionalnu “Turističku regatu – Baošići 2016” u klasama: Krstaš, Ojedrene barke odnosno, old timeri i Hobie cat jedrilice.

Prijave će se primati u kancelariji kluba (preko puta bazena) u Baošićima, najkasnije do nedjelje 26. juna u 10:15 sati, nakon čega će biti održan sastanak skipera. Kako je selekcija regate odlučila, učesnici su dužni da uplate 5 eura startnine po članu posade.

Regata će se jedriti prema Međunarnodim regatnim pravilima jedrenja ISAF, pravilima klasa za koje je raspisana regata, kao i Uputstvima za jedrenje, u kojima će biti naznačene kordinate. Primjenjivaće se “low point” sistem bodovanja.

Organizator regate napominje da svaki takmičar učestvuje na sopstvenu odgovornost i ne prihvata odgovornost pri eventualnoj materijalnoj i fizičkoj bezbjednosti prije, tokom i nakon regate. U slučaju da posade imaju maloljetne članove, odgovornost snosi vođa posade. Maloljetna lica dužna su da u toku plovidne na sebi imaju lična sredstva plovnosti, odnosno prsluke za spasavanje.

Prethodni članak
Sledeći članak
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije