9.7 C
Kotor

Slušaj online radio

CMA CGM stvorio prvi drveni kontejnerski brod

Drveni brod igračka
Drveni brod igračka

Treća po veličini brodska kompanija CMA CGM i francuski proizvođač drvenih igračaka VILAC stvorili zajedničko brendirano partnerstvo te su zajedno osmislili „Moj prvi kontejnerski brod”, drvenu igračku za djecu u dobi od 3 godine. Ova lijepa igračka stvorena je prema velikim kontejnerskim brodovima kompanij CMA CGM, koja ju je i dizajnirala, a kompanija VILAC je proizvodi i prodaje.

Ove drvene igračke će biti distribuirane u više od 12 zemalja, uključujući Francusku, SAD, Italiju, Veliku Britaniju i Indoneziju. Dostupna je za narudžbu širom svijeta putem trgovina VILAC distributera i njihovih web stranica.

„Moj prvi kontejnerski brod” je obrazovna igračka za učenje djece slaganja oblika te prva drvena igrača na temu kontejnerskog prijevoza.

Igračka je dizajnirana prema velikom kontejnerskim brodovima kompanije CMA CGM, a proizvodit će ga VILAC – vodeći francuski proizvođač drvenih igračaka od 1911. Ovo zajedničko partnerstvo između tvrtki VILAC i CMA CGM novi je korak u njihovom brendiranju.

CMA CGM, kojeg je osnovao i vodio Jacques R. Saadé, vodeća je svjetska brodarska grupa. Njegovi 470 brodova pristaje u više od 400 luka u svijetu, na svih pet kontinenata. U 2014. godini prevezli su 12,2 milijuna TEU.

CMA CGM stalno raste te stalno razvija nove inovacije kako bi svojim klijentima pružio nova pomorska, kopnena i logistička rješenja. Svojoj prisutnošću u 160 zemalja, putem svojih 655 agencijskih jedinica, Grupa zapošljava 22.000 ljudi širom svijeta, uključujući 2.400 u svom sjedištu u Marseillesu.

Najčitanije