13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Članica posade kruzera na plovidbi iz Venecije nestala s palube

MSC Musica

Članica posade MSC Musica na plovidbi iz Venecije za Brindisi pala je u more i od tada joj se gubi svaki trag, javio je čitatelj portala Zadarski.hr Josip Tolić koji je pratio plovidbu broda i ustupio i tonski zapis o poruci hitnosti pomorske Obalne postaje Split Radio.

– Članica posade bila je odjevena u tamno modru uniformu. Brod je isplovio prekjučer u 16.30 te je plovio kroz sjevernu zonu odvojene plovidbe prema jugu i dalje prema kursu 140. Do pozicije 42 stupnja 52 minute sjeverno, 15 stupnjeva 22 minute istočno kada se zaustavio i krenuo u protukurs. Svi brodovi u tom području povećati motrenje i javiti ORP Rijeka i Split Radio – stoji u poruci.

– Kako je moguće da s ogromnog kruzera članica posade padne u more? Ipak i to se dogodilo prekjučer nakon što je brod isplovio iz Venezie za Brindisi. Negdje na polovici te plovidbe dojavljeno je da je članica posade pala u more, te se brod potom okrenuo i u protukursu neko vrijeme pokušavao osmatranjem naći nestalu osobu. No ništa nije uočeno te se brod usmjerio natrag ka odredištu i sada je u luci Brindisi pa otuda prosljeđuje za Grčku. Ostaje fenomen kako je ova žena završila u moru? Radi li se o samoubojstvu ili ju je netko bacio s visoke palube nastojeći prikriti kakav zločin, ostaje da utvrdi istraga – zaključuje Josip Tolić.

/www.zadarski.hr/

Najčitanije