Budva – Sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju

Budva sajam
Budva sajam

Na Jadranskom sajmu u Budvi od 11. do 15. maja na programu je 34. Nautic show – Sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju.

Na samom pragu ljetnje turističke sezone, Sajam nautike je doprinos promociji značajnog, rastućeg segmenta turističke industrije – nautičkog turizma. Manifestacija se, zajedno sa zahtjevima tržišta protokom godina mijenjala, kako u smislu lokacije, tako i strukture, namjene i veličine plovila i prateće nautičke opreme i usluga. Prijagođavajući se tim promjenama, ovogodišnja manifestacija u izlagačkoj ponudi ima plovila različitih namjena – dnevna i vikend plovidba, sport i ribolov, radna i pomoćna plovila od različitih materijala, zanatske i serijske proizvodnje. Mnoga od njih sadrže inovativne tehnologije i moderne, efikasne pogone u kompaktnim dimenzijama. Različitim nivoima opreme su prilagodljiva, a odnosom cijene i kvaliteta pristupačna najširem krugu kupaca, te svojim dimenzijama racionalizuju troškove eksploatacije.

Odslikavajući veličinu plovila, i Nautic show je kompaktnih dimenzija, i imajući u vidu taj okvir, sa brojnim i raznovrsnim segmentima opreme i usluga. Na sajmu su predstavljeni brodski i vanbrodski motori, gumenjaci, jet-ski, kajaci, kanui, oprema za sportove na vodi i za plaže, plutajući pontoni, servisne usluge, čarter, pomorska agentura, trening, obuka i ukrcaj pomoraca, specijalizovani mediji i vodeni sportovi. U okviru Sajma će svoje aktivnosti predstaviti kompanije i obrazovne institucije specijalizovane za kadrove u oblasti nautičkog turizma.

Sa regate
Sa regate

Svoje prodajne programe na Sajmu predstavlja 17 izlagača, zastupajući ujedno preko 60 poznatih nautičkih brendova.

34. Nautic show – Sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju biće otvoren uz srijedu, 11. maj u 11 sati.

Radno vrijeme Nautic Show-a za posjetioce je od 11. do 15. maja od 10 do 19 sati.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.