Bar – stižu kruzeri, obnavljaju trajektne linije …

Otvoreni bazen na kruzer „Queen Elizabeth“
„Queen Elizabeth“ – U Boki kotorskoj

Kruzer “Thompson Celebration” sa 1.350 turista 11.maja doći će u Bar, što je prva od niza planiranih posjeta takvih brodova, kazao je vlasnik agencije “Allegra MontenegroMihailo Vukić.

“Allegra Montenegro” je, u saradnji sa “Intercruises” i kompanijom “Thompson”, dogovorila dolazak sedam kruzera u Bar, istakao je Vukić.

„Osim toga, zadovoljstvo nam je reći da će i 2017. brod `Thompson Spirit `sa 1.350 putnika dolaziti u Bar i ti dolasci su potvrđeni“, kazao je Vukić u PR Centru na pressu za medije.

Agencija “Allegra” je, kako je naglasio, u finalnoj realizaciji pregovora sa kompanijom “Grandi Navi Veloci” da uspostavi ponovo liniju između Bara i Krfa, Bara i Barija i Bara i Peskare.

„To je u završnim pregovorima, ne znamo hoćemo li uspjeti za ovu godinu, mislimo da je velika stvar da Bar ima dobru vezu i konekciju sa Italijom i Grčkom poslije toliko godina, zbog privrede Bara i Crne Gore“, kazao je Vukić.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.