Zimski kotorski karneval – maskenbal, spaljivanje karnevala, koncert klape Intrade…

Kotorski karneval – foto Boka News

Tradicionalni kotorski maskenbal, u okviru zimskih karnevalskih fešti, održaće se  u subotu 25. februara  od 21 sat u Poslovnom centru „Vukšić“.

Goste će zabavljati Boka Bend i The Grupa. Za najbolje maske, pojedinačne i grupne, obezbjeđene su novčane nagrade. u iznosu   od  2.700 eura. Nagrađene karnevalske grupe će biti u obavezi da izađu na karnevalsku povorku, u nedelju 26. februara, a isplata novčanih nagrada biće najkasnije 5 dana nakon održavanja manifestacije.

Prodaja ulaznica, po cijeni od 15 eura je na Kamenom kiosku od 09h do 13h i od 15h do 18h. Rezervacije na telefon br.069-041-153.

Progam Tradicionalnog zimskog kotorskog karnevala završava se u nedelju 26.februara velikom karnevalskom povorkom od 15 sati, nakon čega će biti održan  koncert Tomislava Bralića i klape Intrade  na glavnom gradskom trgu.

Kotorski karneval – foto Boka News

Na dan karnevala iz štampe će izaći  humoristično-satirični list “Karampana“ i „Ćakulona“.

Organizator je JU Kulturni centar „Nikola Đurković“, suorganizator  Turistička organizacija Kotor, a  pokrovitelj Opština Kotor.

 

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.