U Zelenici novi kutak za najmlađe

Brojni mališani u Zelenici od skoro svaki sunčani dan provode na novoizgrađenom igralištu. Proteklih dana završeni su radovi na preostalim detaljima, te je sada ovo mjesto na ulazu u zeleničku luku postalo šarmantno uređen i opremljen kutak za igru i druženje, a Herceg Novi je bogatiji za još jedno igralište.

Obavljeni su potrebni građevinski radovi, uređen prilazni trotoar, postavljena ograda i javna rasvjeta radi bezbjednosti, postavljena vještačka trava i mobilijar.

Uz ljuljaške, klackalice, dvorac, tobogan, vrtešku, tu su i čiviluci i table koje je, kao i ogradu i zid igrališta oslikao lokalni umjetnik Boris Šuberić.

U Mjesnoj zajednici Zelenika izuzetno su zadovoljni reakcijama mještana, te već planiraju novu aktivnost – postavljanje šahovskih stolova i teretane na otvorenom.

Novo igralište izgradili su Opština Herceg Novi i Agencija za izgradnju i razvoj grada, uz pomoć donatora i u koordinaciji sa Mjesnom zajednicom Zelenika.

Zelenika igralište za djecu

Pomažući realizaciju ove ideje društvenu odgovornost pokazala su preduzeća: „Mješovito“, „Polino sport“, „Krušo“, „Katunjanin“, „Novitović“, „Riva-Alus“, „Rajrad“ i „Reklame Svijet“.

Podsjećamo, samo tokom prošle godine u Herceg Novom su obnovljena sva postojeća dječija igrališta na teritoriji grada, zahvaljujući akciji “Obnovimo dječija igrališta” koju je inicirala Agencija za izgradnju i razvoj i sprovela je uz pomoć Opštine i donatora.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.