7 C
Kotor

Slušaj online radio

Završena humanitarna akcija Help Portrait u Porto Montenegru

Help Portrait

Tokom međunarodne humanitarne akcije Help Portrait, koja je održana danas u nautičkom naselju Porto Montenegro tokom četiri sata prikupljeno je 1.177 eura – čitav prihod od prodatih fotografija namijenjen je djeci sa posebnim potrebama za čije se programske sadržaje brine NVO Evropski dom.

Humani Tivćani su sa osmjehom na licu, i pozdravnim logotipom Help Potrat-a u ruci, bili modeli lokalnim fotografima Veriju Verozi, Zoranu Radonjiću, Peđi Mariću, a tivatskim volonterima su se priključile i kolege sa fotoaparatom iz Budve i Podgorice, Marija Marović i Ognjen Vlahović.

Najmlađe humanitarke Help Portrait-a

Akciju je, kao i svake godine podržao tim Vlado Hair Design-a koji je zadužen za frizuru i šminku humanitaraca, a domaćin je, tradicionalno, bio restoran One, i svim prisutnima služio tople napitke i lokalne delicije.

Volonteri Help Portrait-a

Znatan broj zaposlenih u kompaniji Adriatic Marinas i na projektu Porto Montenegro, predstavnici lokalnih institucija, brojni Tivćani i posjetioci nautičkog naselja, položili su ispit humanosti i podržali događaj kako bi djeca sa posebnim potrebama ove zajednice imala što kvalitetnu svakodnevicu.

Organizatori Help Portrait-a se posebno zahvalju Turističkoj organizaciji Tivta koja je timski i finansijski podržala ovu akciju, ali i učiteljima i razrednim starešinama OŠ Drago Milović i međunarodne škole KSI, koji su sa učenicima došli da podrže ovaj događaj i na dobrom primjeru pokazali koliko se humanost i empatija razvijaju još u najmlađoj dobi.

Najčitanije