8.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Zaposleni u Porto Montenegru posjetili Dječji dom u Bijeloj

PM posjeta Bijeloj
PM posjeta Bijeloj

Zaposleni u kompaniji Adriatic Marinas i hotelu Regent posjetili su štićenike Dječjeg doma Mladost u Bijeloj, tradicionalno im darujući novogodišnje paketiće i organizujući Gusarsku novogodišnju zabavu.

Zaposleni u Porto Montenegru prikupili su oko 4.000 eura za poklone mališanima, te je svako dijete dobilo igračke, slatkiše, garderobu za zimske dane i toplu obuću, a IT sektor Porto Montenegra darivao je i kompjutersku opremu koju će mališani koristiti za svoje formalno i neformalno obrazovanje, ali i igru.

Najviše osmjeha na dječjim licima izmamili su animatori Event Montenegro agencije sa piratskom zabavom, koji su pripremili pravi spektakl za najmlađe – gdje su svi mališani dobili uloge u kreativno-edukativnoj igri u potrazi za „blagom bombona“, mačevima od balona, popularnim iscrtavanjem gusarskih motiva na licu, i muzičkom zabavom.

PM posjeta Bijeloj
PM posjeta Bijeloj

Zaposleni u kompaniji Adriatic Marinas, svake godine posjećuju štićenika doma u Bijeloj, a prije tri godine su rekonstruisali i dječje dvorišno igralište, koje im koristi za vrijeme njihovih svakodnevnih aktivnosti, u igri i druženju.

Najčitanije