10.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Zajedno za Župu

Dvorana Župa
Dvorana Župa

Sedmom u nizu akcija u sklopu projekta društvene odgovornosti “Zajedno za zajednicu”, petnaestak zaposlenih u kompaniji “Adriatic Marinas – Porto Montenegro“, završiće u četvrtak, 11.decembra, radove na uređenju dvorišta i hola Sportske dvorane Tivat na Župi. Akcija će početi u 11 sati, a riječ je o projektu vrijednom 5.000 eura kojeg finansira “Adriatic Marinas”.

“Radovi podrazumijevaju uređenje dvorišta ispred dvorane – sađenje biljaka, kao i uređenje enterijera u lobiju ispred velikog rukometnog i košarkaškog terena – krečenje zidova, lakiranje drvenarije, promjenu zastora na prozorima i postavljanje novih etisona.”- kazao je juče tim povodom PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

On je objasnio da kroz projekat “Zajedno za zajednicu”, zaposleni u kompaniji “Adriatic Marinas” dobijaju plaćen slobodan dan, kako bi učestvovali u ovoj akciji.

Uređenje eksterijera i dijela enterijera Sportske dvorane na Župi je ujedno i poslednja akcija u ovoj kalendarskoj godini u sklopu projekta “Zajedno za zajednicu”, a PR tim Porto Montenegra već priprema plan aktivnosti za narednu godinu, u cilju poboljšanja kvaliteta života Tivćana koje su pozvali da im dostave svoje sugestije gdje bi se na sličan način moglo doprinijeti poboljšanju stanja javnih objekata.

Inače, Porto Montenegro danas je opštinskoj organizaciji Crvenog krsta Tivta doniralo lap-top računar i projektor vrijednosti 800 eura.

Predsjednica OO Crvenog krsta Tivat, Snežana Kršikapa, zahvalila se Porto Montenegru i istakla da će donirana oprema omogućiti bolje i kvalitetnije uslove za rad Kluba mladih Crvenog krsta. “Saradnja sa ovom kompanijom pružiće mogućnost mladim volonterima za unapređenje znanja, razmjenu iskustava, dalju promociju humanih vrijednosti i realizaciju projekata značajnih za njihovu zajednicu.”- naglasila je Kršikapa.

Najčitanije