12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Zajedničko predstavljanje novogodišnje ponude i zimske turističke sezone

Nova godina – Kotor foto Boka News

Novogodišnja ponuda u crnogorskim gradovima i najava početka zimske turističke sezone biće promovisana u nedelju 17. decembra u centralnom atrijumu tržnog centra Delta City u Podgorici.

U cjelodnevnom događaju koji organizuje Nacionalna trustička organizacija Crne Gore učestvovaće turističke organizacije iz Herceg–Novog, Budve, Tivta, Bara, Kotora, Ulcinja i Podgorice. Zimska turistička sezona počinje u ski centrima na sjeveru zemlje pa će program u nedelju predstaviti i ski-centri iz Kolašina, Rožaja, Žabljaka i Vučja.

Turistička ponuda će biti predstavljena pultovima koji će biti postavljeni od 10 do 22 sata. Umjetničko-zabavni program počeće u 16:45, kada će nastupiti plesna škola „Beauty“, nakon čega će svojim repertoarom posjetioce uveseliti dječiji hor „Zvjezdice“.

U okviru programa će nastupiti dječiji solista Komnen Vuković, instrumentalni sastav Umjetničke škole za muziku i balet „Vasa Pavić“ kao i plesna trupa „Mistik“. Djeda Mraz će svim mališanima, u intervalu od 16 do 19 časova dijeliti novogodišnje paketiće, koje je obezbjedila NTO, saopštavaju organizatori.

Svi posjetioci Delte moći će da učestvuju i u nagradnoj igri popunjavanjem kupona. Pripremljene su brojne i vrijedne nagrade, a izvlačenje dobitnika je zakazano za 19 sati.

Najčitanije