Y.C. Lahor – Ljetnja škola jedrenja

Lahorova škola jedrenja
Lahorova škola jedrenja

Y.C. Lahor iz Kotora objavljuje poziv za ljetnju školu jedrenja, namjenjenu djeci od 6 do 12 godina, a održava se   od 13. juna do 27. avgusta. Ovo je sjajna prilika da djeca kvalitetno provode slobodno vrijeme za vrijeme ljetnjeg raspusta, u dodiru sa morem i jedrenjem, a i da mnogo korisnog nauče.

Ljetnja škola jedrenja namjenjena je djeci plivačima uzrasta od 6 do 12 godina. Nastava se održava u grupama od najviše 6 polaznika. Svi polaznici dobijaju na korišćenje jedrilicu klase Optimist sa svom neophodnom opremom. Kurs traje 2 nedjelje, svakog radnog dana po 2 sata. Za podučavanje i sigurnost polaznika na moru i na kopnu zadužena su dva instruktora.

Tokom kursa, polaznici će se upoznati sa osnovama jedrenja, naučiće da samostalno upravljaju jedrilicom, prepoznaju lokalne vjetrove i vežu mornarske čvorove i usput će se dobro zabaviti. Na kraju kursa, polaznici će učestvovati na svojojprvoj klupskoj regati.

Lahorova škola jedrenja
Lahorova škola jedrenja

Škola će se održavati od 13. juna do 27. avgusta. Javite nam se za više informacija i prijave.

e-mail: lahor@t-com.me

telefon: 069 688 773 (zvati od 11 do 16h)

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.