7 C
Kotor

Slušaj online radio

Vrijeme – umjereno do potpuno oblačno

Boka kotorska - foto Boka News
Boka Kotorska – foto Boka News

Umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa slabom kišom, u drugom dijelu dana, a naročito tokom noći, mjestimično se očekuju i pljuskovi sa grmljavinom. Intenzivnije padavine se očekuju tokom noći u južnim i centralnim predjelima. Vjetar južnih smjerova, slab do umjeren, u sjevernim predjelima povremeno pojačan. Jutarnja temperatura vazduha od 3 do 14, najviša dnevna od 11 do 20 stepeni.

Period subota-srijeda:

Za dane vikenda i u ponedjeljak umjereno do pretežno oblačno povremeno kiša, ponegdje pljusak i grmljavina. Od nedjelje veče u višim planinskim predjelima na sjeveru susnježica i snijeg.

U utorak ujutru očekuje se prestanak padavina i razvedravanje, tokom dana uglavnom suvo vrijeme. U srijedu promjenljivo oblačno, ponegdje uz uslove za slabe padavine. Vjetar slab do umjeren, povremeno pojačan, južnih smjerova, a tokom ponedjeljka i utorka povremeno umjeren do jak, sjeveroistočni i sjeverni.

Najviša dnevna temperatura vazduha u padu, tokom ponedjeljka na sjeveru u osjetnom padu, od utorka u blagom porastu, uz manja kolebanja.

Najčitanije