13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Vrijeme – sunčano

Brodovi u sutonu
Brodovi u sutonu – Photo Marusic M

U južnim i centralnim predjelima malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Na sjeveru pretežno oblačno, povremeno sa slabim, uglavnom sniježnim padavinama. Tokom jutra u kontinentalnom dijelu ponegdje magla.

Vjetar u jačanju na povremeno umjeren do pojačan, krajem dana i tokom noći na udare jak do veoma jak, sjeveroistočni i sjeverni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 1 do 16 stepeni.

 Period ponedjeljak-petak:

U ponedjeljak, utorak i srijedu u južnim i centralnim predjelima malo do umjereno oblačno ili pretežno sunčano, na sjeveru umjereno do potpuno oblačno povremeno sa uglavnom slabim sniježnim padavinama.

Naredna dva dana suvo vrijeme u cijeloj zemlji sa dužim sunčanim intervalima. Na sjeveru po kotlinama često magla. U ponedjeljak će duvati umjeren do jak, u utorak na udare povremeno i olujne jačine, sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a u srijedu tokom dana će oslabiti. Temperatura vazduha u južnim predjelima u manjem kolebanju, a na sjeveru do četvrtka u osjetnom padu, a od četvrtka u porastu.

Najčitanije