10.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Vlado Georgiev u Herceg-Novom za doček Nove godine

Herceg – Novi – foto Boka News

Poznati hercegnovski kantautor Vlado Georgiev glavna je zvijezda Dočeka Nove godine koji će Turistička Organizacija i Opština Herceg Novi pokloniti svom gradu i gostima i to u četvorodnevnom programu od 30. decembra 2017.do 2. januara.2018. godine.

Doček Nove 2018. godine realizuje se sa akcentom na hercegnovske muzičare, pa će tako na Trgu Nikole Đurkovića, 30. decembra nastupiti i Dragoljub Đuričić sa svojim bendom Balkanska lavina. Toga dana je predviđena i manifestacija nazvana Dječija Nova godina, tokom koje će najmlađe, poklonima i adekvatnim programima, zabavljati Deda mraz i novski umjetnici.

Nova 2018. godina će se na hercegnvoskom glavnom trgu dočekati uz pomenutog kantautora Vlada Georgiva dok će kao predgrupa nastupiti hercegnovska grupa Boka bend.

Prvog dana 2018. godine u sklopu novogodišnjeg programa koji je pripremila Turistička organizacija Herceg Novi, na trgu će svoj koncert održati poznati beogoradski pop-rock sastav Van Gogh, dok će drugog januara poklon koncert Novljanima i njihovim gostima održati, takođe beogradski sastav, Tropico bend.

Osim toga što će ovogdišnji program trajati četiri dana novina za Doček 2018. godine je i činjenica da je Turistička organizacija obezbjedila da se tokom tih dana za posjetioce dijele besplatno gavice, vino, pivo, sokovi , a 31. decembra i prvog i drugog janura obezbjeđen je i cijelodnevni zabavni program u kojem će nastupati klape iz Herceg Novog, dok će tokom sve tri noći nastupati i brojni hercegnovski muzičari koji će zagrijevati atmosferu pred koncerte glavnih gostiju.

Program:

  1. 12. 2017.

– Dječija Nova godina;

– Dragoljub Đuričić & Balkanska lavina

  1. 12. 2017.

– koncert Boka bend;

– koncert Vlado Georgiev

  1. 01. 2018.

– koncert Van gogh

  1. 01. 20187.

        – koncert Tropico bend

Najčitanije