7 C
Kotor

Slušaj online radio

Danilović: Vijeće za nacionalnu bezbjednosti o Kotoru u utorak

Goran Danilović
Goran Danilović

 

“Već u utorak, konačno, imamo sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost, koju sam tražio predstavljajući informaciju o bezbjednosnoj situaciji u Kotoru, prije dvadesetak dana na Vladi”, rekao je Danilović.

Ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović najavio je da će se o komplikovanom bezbjednosnom stanju u Kotoru u utorak raspravljati na sjednici Vijeća za nacionalnu bezbjednost.

On je u intervjuu za TVCG komentarišući posljednje bezbjednosne prilike, kazao je da smo previše mali sistem za tolike izazove.

“Da je tema odgovarajuća i jako važna govori i činjenica da se njome bavi Vijeće za nacionalnu bezbjednost”, smatra Danilović.

Nada se da će 45 nerasvijetljenih ubistava od 1992. godine riješiti uz pomoć Specijalnog policijskog tima koji će se uskoro kompletirati.

“Za mene se nedopustivo dugo kasni i nije mi jasna profesionalna logika po kojoj je nama dobro ako je drugom loše. Nadam se da ćemo taj posao završiti u najkraćem periodu, vidjećemo da već u ljetnjim mjesecima imamo kompletiranu priču”, najavio je Danilović, uz uvjerenje da će MUP do oktobra biti spreman za izbore.

Najčitanije