13 C
Kotor

Slušaj online radio

Veslački tim Srednje pomorske škole iz Kotora pobjednik regate u čast Dana nezavisnosti

 

Sa veslačke regate foto Boka News Z.N.

Veslački tim Srednje pomorske škole iz Kotora pobjednik je regate koja je u čast Dana nezavisnosti, Dana pobjede i narodnih heroja Milana Spasića i Sergeja Mašere, danas održana u Tivtu.

Drugo mjesto osvojila je ekipa Srednje stručne škole iz Bara, a trećeplasirani je bio veslački tim Mješovite srednje škole “Mladost” iz Tivta.

Sa veslačke regate pobjednici – foto Boka News Z.N.

Veslačku regatu u mornaričkim kuterima na ruti dugoj 7 kabela (1.300 metara) u akvatorijumu ispred gradske rive Pine, priredili su UBNOR Tivta i Ministarstvo odbrane, a učestvovalo je ukupno šest timova, odnosno ekipe Mornarice VCG, Srednje mješovite škole “Mladost” iz Tivta, Srednje pomorske škole Kotor, Doma učenika i studenata “Spasić-Mašera” iz Kotora i dvije ekipe Srednje stručne škole iz Bara.

Sa veslačke regate – foto Boka News Z.N.

Pehar najboljoj ekipi iz Kotora uručio je član Predsjedništva UBNOR Tivat, Tomo Petković, plaketu drugoplasiranoj, komandant Mornarice Vojske Crne Gore, kapetan bojnog broda Darko Vuković, a zahvalnicu trećeplasirano ekipij, komandant školskog broda „Jadran“, kapetan korvete Goran Pajović.

Više fotografija na našoj facebook strani.

Izvor:S. L.

Najčitanije