3 C
Kotor

Slušaj online radio

Veliko interesovanje za sezonsko zapošljavanje u Porto Montenegru

Dan otvorenih vrata u Porto Montenegru 2017.

Za Dan otvorenih vrata – mini sajam sezonskog zapošljavanja u Porto Montenegru, koji je održan danas, vladalo je veliko interesovanje, te je urađeno 418 intervjua sa kandidatima koji su pristigli iz svih krajeva Crne Gore.

Porto Montenegro i hotel Regent ove sezone traže preko 200 radnika, a kandidati su danas pokazali veliki entuzijazam i ambiciju da budu dio tima koji radi na projektu Porto Montenegro, što je još jednom dokazalo činjenicu da važimo za jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Crnoj Gori i regionu, istakla je PR koordinatorka Porto Montenegra Kristina Škanata.

Kompanija Adriatic Marinas ove godine ima otvorena radna mjesta u različitim sektorima – na pozicijama recepcionera, dokera, asistenta za jahte, skipera, asistenta u muzeju, supervizora restorana, barmena, konsijerž asistenta i slično, istakla je menadžerka za ljudske resurse u kompaniji Adriatic Marinas Sandra Kapičić.

Hotel Regent Porto Montenegro ove godine zapošljava veliki broj sezonskih radnika, zbog otvaranja novog savremenog dodatka hotelu – Regent Pool Club rezidencija. Imamo 120 otvorenih sezonskih pozicija, od kojih najviše u Sektoru hrane i pića i Sektoru domaćinstva, a zatim u Sektoru recepcije, Tehničke podrške i Spa centra, kazala je Žana Zeković, menadžerka za ljudske resurse u hotelu Regent Porto Montenegro.

Zbog otvaranja kompleksa Regent Pool Club rezidencija, veliki broj ovogodišnjih sezonaca će biti angažovan i nakon sezone.

Najčitanije