Veliko interesovanje za predstojeći „MYBA Pop Up Superyacht Show“

Prijavljeno peko 90 brokera i 16 megajahti

Porto Montenegro - marina
Porto Montenegro – marina

Mjesec dana prije početka druge edicije ekskluzivnog nautičkog događaja „MYBA Pop-Up Superyacht Show“ u tivatskom nautičkom naselju Porto Montenegro, koji će se održati od 2. do 4. septembra, vlasnici i kapetani superjahti iz čitave Evrope, ali i brojni brokeri i agenti, uveliko potvrđuju svoj dolazak, a objavljen je i zanimljiv program društvenih događaja i prezentacija MYBA brokera, zastupnika i predstavnika jahting industrije.

„Mjesec dana pred događaj za događaj se prijavio 91 broker i agent, te je broj prošlogodišnjih učesnika već premašen. Broj plovila se iz dana u dan povećava, a trenutno je za sajam prijavljeno 16 superjahti.“- saošteno je juče iz Porto Montenegra.

Na listi prijavljenih jahti nalaze se i Lord of the Seas (58m), JoyMe (49,91m), Reve D’Or (46m), Daima (42,5m), a pridružuju im se i neka od najznačajnijih imena svjetske jahting i čarter industrije, poput kompanija Fraser, Burgess, Ocean Independence, Northrop & Johnson, CharterWorld, Camper & Nicholson, YCO, IYC, Bluewater, CSO Yachts i Edmiston.

Predstavnici Porto Montenegra i prestižne globalne jahting asocijacije MYBA od kraja prošle godine radili su na organizaciji ovogodišnjeg događaja, jedinog superjaht šoua u regionu. Tokom poslednjih godina, marina Porto Montenegro postala je vodeća matična luka za superjahte i najluksuznije nautičko naselje na Mediteranu, sa kapacitetom od 450 vezova, od čega 127 za superjahte.

„Povratne informacije naših brokera i agenata od prošle godine su zaista sjajne, otkrili su odlične prednosti koji su im glavni argument za dolazak u Crnu Goru i ove godine. Kapaciteti i usluga u marini Porto Montenegro, Regent hotel, PMYC bazenski kompleks, gastro iskustvo i šoping sadržaji u vašem nautičkom naselju, samo su neki od razloga zašto ste, bez sumnje, jedna od omiljenih čarter destinacija“-  ističe Fiona Maureso, predjednica asocijacije MYBA.

Porto Montenegro
Porto Montenegro

„Brokeri su ključni igrači u jahting industriji, namjera nam je da im predstavimo izvanredne kapacitete naše matične luke, ali i uslugu svjetske klase u Porto Montenegru.“- kazao je je direktor marine Porto Montenegro Toni Braun.

Osim samih poslovnih kontakata i razgledanja jahti-učesnica, u dinamičnoj agendi ovogodišnje MYBA-e svrstani su i društveni događaji, zabave u bazenskom kompleksu Porto Montenegra,  što tu manifestaciju čini idealnom prilikom za umrežavanje nautičkih predstavnika, ali i prezentaciju Tivta i Crne Gore kao atraktivne jahting destinacije.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.