Veliki gradski park – manifestacija “Udahnimo”

Park Tivat - Udahnimo
Park Tivat – Udahnimo

U sklopu Novembarskih dana, a povodom Svjetskog dana čistog vazduha, Turistička organizacija Tivta organizuje manifestaciju “Udahnimo”.

Manifestacija će se održati u utorak 3.novembra sa početkom u 11 sati u Velikom gradskom parku u Tivtu. Osmišljena je u cilju animiranja kako naših najmlađih tako i odraslih da što više vremena provode na čistom vazduhu.

Posjetioce će dočekati mali orkestar Muzičke škole Tivat, a na par lokacija u parku će biti još instrumenata, na kojima će se svirati. Pripremili smo različite igrice za naše najmladje, zatim slatkiše da se zaslade, kupili 200 kesica različitih sjemena koje će tražiti po parku,a koja će biti markirana balonima Turističke orgnizacije Tivat. Uspješni pronalazači moći će ih odnijeti kući, kako bi ih posijali. Osim igre biće i predavanje o značaju čistog vazduha, a tim povodom izradili smo i prigodni propagandni materijal..

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.