Uskoro prvo 3D kino u Boki

Centar za kulturu Tivat dobio novui bioskopksu opremu

Stigla oprema za kino
Stigla oprema za kino

Centru za kulturu Tivat danas je isporučen najveći dio nove, moderne kino opreme koju je nabavila Opština Tivat posredstvom podgoričke kopmpanije „Fidas“. Investicija je vrijedna skoro 79 hiljada eura, a njome će se osposobiti prvi 3D kino na području Boke Kotorske.

Kino će funkcionisati u velikoj dvorani Centra za kulturu, u kojoj će, nakon isporuke novog projektorskog platna koja se očekuje narednog petka, početi montaža nove opreme.

„Nova oprema omogućava kako klasične 2 D, tako i 3 D projekcije. Naredne nedjelje počinjemo pregovore sa distributerima filmova, pa očekujem da već u drugoj sedmici decembra bioskop počne sa radom.“- kazao je „Vijestima“ direktor Centra za kulturu Tivat, Vojislav Kaluđerović.

Iako joj nisu definitivno utvrđene, cijene karata u tivatskom kinu biće sigurno niže od onih u jedina dva preostala 3D kina u Crnoj Gori, u Podgorici i u Budvi.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.