URA: Vratite bezbjednost građanima Kotora

Nažalost, građani Kotora ne vide da je nešto urađeno u rasvjetljavanju svih dosadašnjih pucnjava i ubistava, poručuju iz GP URA.
Oldtajmeri u Kotoru Foto - Denis Shchepetov
Kotor Foto – Denis Shchepetov
Poslednjih par godina, sa kulminacijom u zadnjih par mjeseci, životi građana Kotora su u ozbiljnoj opasnosti. Nekada miran grad, sa bezbjednošću na najvećem mogućem nivou, danas se ne skida sa novinskih stubaca u najgorem mogućem kontekstu. Samo u poslednjih nekoliko mjeseci imamo pucnjave, ubistava i bombaške napade kao udarne naslove koji predstavljaju naš grad, kaže se u saopštenju iz URE Kotor.
 
“Ovi nemili dogadjaji dešavaju se u naseljima sa prepuno ljudi i djece i u vremenu kada ih je najviše napolju. Jučerašnji bombaški napad u sred bijela dana odnio je dva mlada života, na prilazu kući, koji koriste i drugi mještani. Smatramo da su ovi životi mogli biti spašeni da je „neko“ radio svoj posao. Nažalost, građani ne vide da je nešto urađeno u rasvjetljavanju svih dosadašnjih pucnjava i ubistava .

Pitamo nadležne i najodgovornije da li treba da se desi da neko, ne daj bože, strada kao kolateralna žrtva, pa da se ozbiljno pristupi riješavanju ovog problema?
URA
URA
U naše ime, ali i u ime svih zabrinutih sugrađana, apelujemo na najpozvanije u policiji da pod hitno stanu na kraj ovakvim događajima i vrate bezbjednost građana Kotora i njegovih posjetilaca na nivo dostojan jednog uređenog društva.” -poručuju iz URA Kototr.
Podijeli

1 komentar

  1. “neko”? Ko je taj “neko”? Nas ne interesuje “neko”. Dok se ne nađe onaj ko će “neko” da zamjeni sa imenima i prezimenima, nema rješenja. Za to treba gaća, odricanja i žrtve … ah, da. Takvih izgleda nema. Potpis – neko.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.