15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

URA i SD samostalno na izborima u Kotoru

Panorama Kotora sanimljena sa Vrmca
Photo: Boka News

URA – Samostalno u Kotoru – Nosilac liste Ljiljana Popović Moškov

Opštinski odbor Gradjanskog pokreta URA Kotor je polovinom avgusta mjeseca uputilo poziv svim opozicionim strankama u Kotoru za formiranjem velike koalicije,ističući da tako ujedinjena i istinska opozicija može  sigurnije  doprinijeti smjeni vlasti na  predstojećim lokalnim izborima u Kotoru.

Dvije lokalne stranke  nijesu se ni odazvale na poziv,što samo ukazuje na njihov neprofesionalzam i političku nekorektnost –ističu u Kotorskoj URI ,,dok su sa svima ostalima vodjeni korektni i iskreni razgovori..Uvažavajući sva iznijeta mišljenja,stavove i argumentaciju vezanu za predloženo koaliranje od strane potencijalnih partnera, Kotorski opštinski odbor Gradjanskog pokreta Ura je ipak na kraju  donio jednoglasnu  Odluku o samostalnom nastupu na predstojećim lokalnim izborima u Kotoru.

Za nosioca liste izabrana je  Ljiljana Popović Moškov dipl.ecc.

URA
URA

”Potpise imamo,izborna lista je spremna i ovih dana ćemo da je predamo,sažetak našeg  programa djelovanja,namjenjen gradjanima,  se štampa, a nastupićemo sa sloganom “ULTIMA JE URA-SAČUVAJMO  KOTOR.” – poručila je Ljiljana Popović Moškov predsjednik odbora i nosilac liste za Kotor.

Nosilac izborne liste SD Kotora Andrija Lompar

Opštinski odbor Socijaldemokrata Kotora je na sinoć održanom sastanku jednoglasno donio odluku o samostalnom nastupu na predstojećim izborima, a za nosioca liste SD-a u Kotoru  izabrao predsjednika odbora prof. dr Andriju Lompara.

Listu Socijaldemokrata čine najugledniji Kotorani i Kotoranke, sa 42 posto zastupljenosti mladih i 39 posto zastupljenosti žena, a predizborni program za razvoj grada Kotora dominantno je utemeljen na zalaganju SD-a za uređeniji, bezbjedniji, ekonomski razvijeniji grad sa većom perspektivom za mlade.

SD
SD

Nakon donošenja odluke, nosilac liste Andrija Lompar je kazao da će Socijaldemokrate u Kotoru, na osnovama dosljedne politike, voditi modernu kampanju sa jasnim i nedvosmislenim porukama. Predizborni program baziraće se na mjerama i aktivnostima koje, kao dio buduće vlasti, planiramo sprovesti u naredne 4 godine.  Socijaldemokrate  Kotora će programom odgovoriti i na razvojna pitanja grada i ponuditi održiva rješenja, insistirajući na ravnomjernom razvoju, što uključuje posebno potrebe stanovništva iz prigradskih naselja, razvoj infrastrukture i rješavanje saobraćajnih problema.

 

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije