Ulični eko kviz “Zaštitimo ptice”

Solila - brošure
Solila – brošure

U sklopu projekta „ORNIBA – Zaštita ptičijih vrsta na Balkanu: Zajednička intervencija Bosne i Hercegovine i Crne Gore“ održaće se još jedna aktivnost u cilju poboljšanja zaštite ptičijh vrsta na Jadranskom migratornom koridoru, u subotu 7. februara 2015. godine.

Znanje građana bit će stavljeno na probu tokom Uličnog eko kviza “Zaštitimo ptice”, koji će biti održan u Tivtu (Trg Magnolija), sa početkom u 10 časova i u Podgorici (Trg Republike), sa početkom u 12 sati, obavještavaju iz Sekretarijat za uređenje prostora i zaštitu životne sredine SO Tivat.

Ovom prilikom, građani će moći nadograditi svoje znanje, pa čak i osvojiti simbolične nagrade. Ova aktivnost će istovremeno biti održana i u Mostaru i Čapljini (Bosna i Hercegovina). Projekat „ORNIBA – Zaštita ptičjih vrsta na Balkanu: Zajednička intervencija Bosne i Hercegovine i Crne Gore”, se implementira u okviru IPA Prekograničnog programa Bosna i Hercegovina – Crna Gora, finansira ga Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori, a partneri na projektu su NVO „CZIP” iz Podgorice i Opština Tivat, kao i partnerske organizacije iz Bosne i Hercegovine –„Oxfam Italia“, „Naše Ptice“ i „Novi val“.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.