Uhapšeni Budvani i Tivćanin zbog posredovanja u vršenju prostitucije

Budva
Budva

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Sektora kriminalističke policije su danas, nakon sprovođenja višemjesečnih aktivnosti tokom 2016. godine u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Budva, realizovali akciju pod radnim nazivom „Glorija“ u kojoj su slobode lišena tri lica u vezi sa organizovanjem prostituacije.

Naime, policijski službenici su, u saradnji i po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnim tužilaštvu u Kotoru, prikupili činjenice na osnovu kojih su lišili slobode M.B. (36) i B.V. (25) iz Budve i S.F. (31) iz Tivta zbog sumnje da su počinili krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije.

Shodno prikupljenim činjenicama i preduzetim aktivnostima, policijski službenici sumnjaju da su ova tri lica tokom juna, jula i avgusta 2016. godine na području Budve i Tivta ugovarali i organizovali pružanje seksualnih usluga u privatnom smještaju i hotelima, precizirajući mjesto i vrijeme kao i cijenu usluga, a u cilju sticanja novčane dobiti, te da su u te svrhe koristili više ženskih punoljetnih osoba mlađe starosne dobi. Osumnjičena lica će biti privedena ODT u Kotoru na dalju nadležnost, uz krivičnu prijavu koja se podnosi zbog postojanja osnova sumnje da su izvršila navedeno krivično djelo.

“Napominjemo da je akcija „Glorija“ nastavak aktivnosti službenika Uprave policije na otkrivanju, suzbijanju i sprječavanju organizovanja prostitucije i bavljenja prostitucijom”, navodi se u saopštenju.

Izvorrtv budva
Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.