10.3 C
Kotor

Slušaj online radio

U ultraluksuznom tivatskom hotelu zadovoljni reakcijom tržišta

Jedan od tekstova o Regentu u holandskim medijima
Jedan od tekstova o Regentu u holandskim medijima

Ultraluksuzni tivatski butik-hotel „Regent Porto Montenegro“ u istoimenom nautičkom centru, naišao je na odličnu rekaciju tržišta, kako u zemljama regiona bivše Jugoslavije, tako i u inostranstvu. Za hotele na primorju u zimskom periodu prilino netipično, ovaj hotel koji ima 86 luksuznih soba i apartmana, bilježi dobru popunjenost, kako ovih dana, tako i prethodnih mjeseci.

„Moram istaći da smo u februaru dobrano nadmašili sve projekcije i očekivanja, kako u fizičkim, tako i finansijskim pokazateljima. Hotel je bio izuzetno dobro posjećen, zahvaljujući nizu specifičnih programa koje smo ponudili tržištu vezanih za Valentinovo, ali pogotovo SPA i velnes programima po kojima je brend „Regent“ inače, najperpoznatljiviji u svijetu. Odličnu reakciju tržišta imali smo i za programe posvećene Danu žena 8.martu. “- kazala je portparolka „Regent Porto Montenegro“ hotela Elena Ljiljanić.

Iako kompanijska pravila zabranjuju iznošenje preciznih podataka o broju i strukturi gostiju, ona kaže da je luksuzni tivatski hotel ranga pet plus zvjezdica uspio da se odlično pozicionira kako na tržištima zemalja bivše Jugoslavije, tako i u Rusiji i Velikoj Britaniji. U tome su doprinijeli i posebni paket aranžmani koje „Regent“ nudi na tržištu Srbije u saradnji sa aviokompanijama „Air Serbia“ i „Montenegrairlines“, dok rastu interesovanja sa brojnih inostranih trišta doprinosi zaista odlično „pokrivanje“ i zastupljenost koje „Regent Porto Montenegro“ ima u brojnim inostranim medijima, te nominacija ovog hotela za čitav niz prestinih međunarodnih turističkih nagrada.

„Tako naprimjer, imao dobre signale sa holandskog tržišta, a zahvaljujući činjenici da se centrala „Regenta“ nalazi u Tajpeju na Tajvanu i da oni odatle zaista odlično pokrivaju cijelo područje jugoistočne Azije i Dalekog istoka, očekujemo i porast broja gostiju sa tih, za Crnu Goru do sada prilično neiskorištenih emitivnih destinacija.“- kazala je Ljiljanić. Tim očekivanjima u prilog ide i sve bolja povezanost regiona jugoistočne Evrope sa Dalekim istokom jer su mnoge kompanije poput „Air Chine“ , „Korean Air-a“ i „Etihada“ koji stoji iza „Air Serbie“ najavile ili već otvorile direktne avio linije iz tog dijela svijeta sa Mađarskom, Srbijom, Hrvatskom…

Pogled iz hotela Regent
Pogled iz hotela Regent

Inače, tivatski „Regent“ nastoji da u prepoznatljivo ultraluksuzno okruženje, vrhunsku uslugu i prestižnu gastronomsku i enološku ponudu, uvesti i što više lokalnih kvalitetnih proizvoda, pa ćete ovdje tako uskoro moći dobiti jela sa domaćim šparogama ili žućenicom, crnogorskim malsinovim uljem i sve to zaliti najboljim domaćim vinima od kojih su neka, poput bijelog vina „Savina“ , pravo otkriće i za vrhunske domaće poznavaoce vina.

„Za predstojeće uskršnjepraznike 5. i 12. aprila pripremili smo specijalne programe koji uključuju posebne ručkove, večere, dvodnevne boravke u lukuznim apartmanima sa beplatnom upotrebom SPA centra i slično po cijenama od 55 do 154 eura po osobi. Sledeći specijalan program pripremamo sa posebnim naglasnom na rusko tržište za period od 1.do 9.maja kada se tamo slave praznici, a već imamo najavu dolaska jedne velike inostrane grupe gostiju, pa će hotel već od 10.maja biti stoprocentno popunjen i tako raditi najveći dio predstojećeg ljeta.“- istakla je Ljiljanić.

Najčitanije