Turističke organizacije na jubilarnom 50-om Sajamu turizma u Novom Sadu

TO na sajmu

U svim vidovima registrovanog smještaja na Tivatskoj rivijeri trenutno boravi ukupno 1.189 zvanično prijavljenih turista što je  30 odsto više nego na isti dan prošle godine – saopštila je danas Turistička organizacija najmanje bokeljske opštine.

U Tivtu boravi 870 inostranih i 319 turista iz Crne Gore. U hotelima je 509, dok u privatnom smještaju odmara 680 gostiju.

Inače, Turistička organizacija Tivat trenutno ponudu najmanje bokeljske opštine predstavlja na međunarodmom Sajmu turizma u Novom Sadu. Akcenat je stavljen na promociju novogodišnjeg programa koji će trajati 15 dana, a čija je kruna doček Nove godione na otvorenom na gradskoj rivi Pine gdje će nastupiti poznati splitski muzičar Zlatan Stipišić Gibonni.

Tivatski turistički poslenici u Novom Sadu predstavljaju i generalnu vansezonsku ponudu gradai turističke pakete ovdašnjih hotelijera, ali i brojne sadržaje koje Tivat ima tokom i van sezone. Tivatski štand na sajmu u Novom Sadu posjetila je i gradonačelnica dr Snežana Matijević, kao i ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović.

TO Herceg Novi na Sajam turizma u Novom Sadu

Jubilarni 50-i Sajam turizma u Novom Sadu, počeo je juče sa centralnom temom “Kulturna raznolikost u Dunavskom regionu,  spajanje lokalnog, regionalnog i svega onog što predstavlja turističku dopunu kroz regionalnu saradnju i kulturu”.

Ove godine zemlja partner je Crna Gora a Turistička organizacija Herceg Novi predstavlja se na zajedničkom prostoru u okviru turističke ponude Crne Gore, kao destinacija koja zahvaljujući geografskom položaju i prirodnim ljepotama predstavlja svoje adute za raznovrstan i sadržajan odmor.

Hercegnovska turistička organizacija  nastupa sa konceptom u čijem centru je turista za kojeg se kreira ponuda zasnovana na savremenim motivima, očekivanjima i  iskustvima. U kontaktu sa mnogobrojnim agencijama i predstavnicima digitalnh i pisanih medija  predstavlja se ponuda za sledeću sezonu sa  akcentom na  predsezonu i Praznk mimoze.  Predstavljaju se takođe i tematske rute,  aktivni, zdravstveni, nautički, gastro, kao i turizam specijalnih interesovanja.

Na našem štandu juče je započela i nagradna igra u kojoj će četiri dobitnika uživati u besplatnom smještaju za dvoje u periodu predsezone u hotelima ACD, Azzuro, Fanfani i Hotel Novi a izvlačenje dobitnika obaviće se danas tokom nastupa Dragoljuba Đuričića i “Balkanske lavine” koji  će uz  zvuke bubnjeva  i u interakciji sa publikom, na poseban način pozdraviti  prisutne i podijeliti im insrumente posebno osmišljne za ovaj dogadjaj, “šejkere”, pomoću kojih će i publika učestvovati  u muzičkom spektaklu, te  imali priliku i da degustiraju naše lokalne delicije.

Ponuđen je raznovrstan promo materijal  a posjetioci štanda su mahom izrazili veliku zainteresovanost za posjetu  Herceg Novom kao turističkoj destinaciji, saopštili su iz TO HN.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.