Turističke novosti iz Tivta

Tivat
Tivat

Od 1. januara do 12.jula ove godine u Tivtu je  na pet punktova Turističke organizacije prijavljeno 16 739 turista. Za navedeni period prihodovano je 100.486,80 od čega je 80% prihod TO Tivat, dok 20% je prihod NTO.

TO Tivat je ove godine nabavila osam čitača biometrijskih podataka koji su instalirani na punktovima u Radovićima, Krašićima, na autobuskoj stanici, u Donjoj Lastvi, kao i u centru grada.

Nabavkom čitača ubrzan je proces prijave i manje su gužve na punktovima.

TO Tivat svake godine ulaže u opremu pa je ove godine i anketa turista modernizovana korištenjem novih tableta za rad na terenu.

Od ukupnih 16.739  prijava boravka gostiju 11.019  prijavljeno je u birou u centru grada.

Boravišna taksa po danu od 01.01.2016.godine  iznosi 0.90 centi.   Boravišnu taksu umanjenu  za 50% plaćaju lica od 12 do 18 godina starosti (0,45)  dok Boravišnu taksu ne plaćaju djeca do 12 godina starosti.

TOT
TOT

Povodom Dana državnosti, TO Tivat je gostu koji je jutros prvi ušao u naše prostorije poklonila prigodan poklon sa reklamnim materijalom. Gošća Marina Vukomanović iz Kragujevca bila je prijatno iznenadjjena.

Stručna služba obavještava poštovane stanodavce i turiste da će radno vrijeme u dane praznika biti :

13.07. Dan državnosti – ne radimo

14.07. dežurstvo od 08:00-12:00h u svim turističko-informativnim biroima.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.