20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Turistička saradnja Herceg Novog i Zrenjanina

Herceg -Novi -foto TO HN

Nakon obnovljenog protokola o saradnji sa Beogradom, Turistička organizacija Herceg Novi nastavlja povezivanje sa drugim gradovima i turističkim organizacijama u regionu.  Predstavnici TO HN prethodnih dana razgovarali su sa gradonačelnikom Zrenjanina, Čedomirom Janjićem, koji je izrazio svoju podršku jačanju saradnje između Herceg Novog i Zrenjanina.

“U turističkoj ponudi ova dva grada nalaze se bogati kulturno-zabavni programi, među kojima su i manifestacije koje su i lična karta turističke ponude, ne samo navedenih gradova, već i regiona. Predstavljajući region kao jedinstvenu tačku na turističkoj mapi, pogotovo kada su u pitanju inostrani turisti, neophodno je jačati umreženost među gradovima regiona. U tom pogledu, Turistička organizacija Herceg Novi i TO Zrenjanin će u budućnosti razvijati  saradnju i povezati ova dva grada kroz manifestacije koje na najbolji način prezentuju turističku ponudu i atraktivne su kako za domaće tako i za strane posjetioce.

Gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić, uputio je prijateljske riječi podrške i namjere da se ova saradnja što prije realizuje, kako bi u sezoni, ali i tokom cijele godine, Zrenjanin i Herceg Novi imali što kvalitetniji i raznovrsniji program, na obostrano zadovoljstvo” – kaže se u saopštenju TO HN.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije