„Turistička regata Baošići 2015“

Regata  - Foto Boka News
Regata – Foto Boka News

Jedriličarski klub „Jovo Dabović“ iz Baošića  raspisao je regatu – „Turistička regata Baošići 2015“ za klase „Krstaš“, „Old timer“ (barke na jedra) i „Hobie cat“ koja će se održati u nedelju 28. juna.

Regata se jedri na akvatorijumu Tivatskog zaliva (ispred obale Baošića) sa startom  u 12 sati ispred bazena u Baošićima.

Regata će se jedriti po Međunarodnim Regatnim Pravilima ISAF 2009-2012 , Pravilima klase Krstaš za 2015.godinu, Uputstvu za Jedrenje i Raspisu za regatu.

Prijave će se primati  u kancelariji kluba (preko puta bazena)  u Baošićima najkasnije do 11 sati 28.juna, kada će skiperima biti uručeno Uputstvo za jedrenje. Shodno odluci sekcije  krstaša učesnici  regate dužni su uplatiti 5 (pet) eura startarine po članu posade. Regata se raspisuje  za klasu Krstaši, Ojedrene barke i Hobie cat jedrilice. Jedriće se trokut prema prilogu u uputstvu za jedrenje. Primjenjivaće se  “low point ” sistem bodovanja.

Nagrade će se dodjeljivati na platou ispred prostorije kluba u 18,00 časova. Na regati  svaki takmičar učestvuje na vlastitu odgovornost , organizator ne prihvata nikakvu odgovornost  u pogledu materijalne i fizičke bezbjednosti  prije, za vrijeme i nakon regate.

Za maloljetne takmičare u posadama odgovornost snosi vodja ekipe. Oni su u obavezi da tokom regate  na sebi imaju lična sredstva plovnosti (pojaseve za spasavanje). Kontakt telefoni : 069/179-871, 069/253-163, 069/595-825.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.