14.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Turistička ponuda promovisana u Kragujevcu

Kragujevac road show 2015.
Kragujevac road show 2015.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore jučerašnjom promocijom u Kragujevcu nastavila je „road show“ kampanju u većim gradovima regiona. Nakon promocije u Skoplju kampanja se nastavlja na tržištu Srbije.

Na trgu u Kragujevcu predstavnici NTO CG i turističkih organizacija Budve, Bara i Tivta, pozvali su mnogobrojne posjetioce da svoj odmor provedu na crnogorskom primorju i planinama. Građani, su pokazali veliko interesovanje za Crnu Goru kao destinaciju za njihov odmor, dobili su informacije o turističkoj ponudi za ovo ljeto kao i promotivni materijal.

Posebno interesovanje posjetilaca je bilo za manifestacije koje se održavaju na crnogorskom primorju tokom ljetnjih mjeseci. Mlađu populaciju su interesovale cijene u privatnom smještaju, zabavni programi i vrijeme održavanja već prepoznatljivih festivala „Sea Dance“, „Refresh“, „Lake Fest“. Paket aranžmani i popusti su bili u žiži interesovanja porodica sa malom djecom. Za one koji vole aktivan odmor i predjele crnogorskih planina i nacionalnih parkova preporučeni su izleti, pješačenje markiranim stazama, rafting i sl.

Dobitnik nagrade - Kragujevac
Dobitnik nagrade – Kragujevac

Tokom promocije organizovana je nagradna igra koja je izazvala dodatno interesovanje građana Kragujevca koji su uzeli učešće u velikom broju. Kao i prethodnih godina turističke organizacije Bara, Tivta i Budve su, u saradnji sa hotelskom privredom , HTP Mimoza, hotelom Adria i hotelom Grbalj , podijelile nagradna ljetovanja u Crnoj Gori.

Tokom ovog predstavljanja TO Tivat dodijelila je nagradu ~ 7 dana u hotelu Kamelija čiji je sponzor HTP Mimoza. Nagradu je dobila Stanković Snežana iz Kragujevca.

Promociju su propratili mediji, između ostalih TV Kragujevac i TVK9.

Narednih dana, od 22-24. maja, promocija se nastavlja u Beogradu, na Kalemegdanu, u okviru manifestacije „Beogradski manifest“, kada će NTO CG zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama i partnerima prezentirati ponudu Crne Gore.

Najčitanije