8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Turistička ponuda na sajmu u Bratislavi

Bratislava
Bratislava

Turistička organizacija opštine Tivat, već petu godinu za redom, učestvuje na međunarodnom sajmu turizma u Bratislavi „ITF SLOVAKIATOUR”, koji se ove godine organizuje 21. put i održava u periodu od 29.januara do 1februara 2015. Posjetioci sajma imaju priliku da se upoznaju sa bogatom turističkom ponudom 362 izlagača iz 22 zemlje svjeta, a broj posetioca sajma turizma je prvog dana bio izuzetno veliki.

Svoju turističku ponudu Turistička organizacija Tivta predstavlja na zajedničkom štandu sa kolegama iz Kotora, Bara, Budve, Ulcinja I Cetinja. Na štandu su prisutni još i predstavnici Opština Cetinje i Ulcinj, direktor kompanije “Hotels ‘n group“ iz Tivta koji predstavlja svoje hotele “Primavera Lux” i “Magnoliju”. Takođe tu su prisutni i agencija “Ivanco travel” iz Bratislave, koja ima svoje predstavništvo u Sutomoru.

Nastup na internacionalnom sajmu turizma u Bratislavi je veoma značajan. U toku prošle godine turisti iz Slovačke koji su ljetovali u Crnoj Gori su ostvarili oko 35 000 noćenja, a učešće slovačkih turista koji su ljetovali u Tivtu u tom broju je 6 %.

TO u Bratislavi
TO u Bratislavi

Predstavljanje Tivta je privukao veliki broj posjetioca ovogodišnjeg sajma, kako potencijalnih turista tako i predstavnika turističkih agencija i organizacija odnosno budućih poslovnih partnera. Posjetioci sajma su bili u prilici da saznaju više o turističkoj ponudi naše opštine i dobiju informacije o smještaju, manifestacijama, gastro ponudi i dr. Takodje posjetioce sajma je interesovala avio dostupnost Crne Gore iz Slovačke, planinarenje u Crnoj Gori, nove promjene u putnoj infrastrukturi, kao i hoteli sa 3 zvjezdice.

 

 

Najčitanije