16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Turistička ponuda Kotora na sajmu „TT Warsaw 2016.”

Poljska sajam
Poljska sajam

Turistička ponuda Kotora predstavljena je na sajmu turizma „TT Warsaw 2016.” jednom od najvažnijih turističkih sajmova u Poljskoj. Sajam okuplja preko 500 izlagača iz 60 zemalja svijeta i trajaće do 26-og novembra.

Pored NTO i TO Kotor predstavljaju se i HG „Budvanska Rivijera“, „Montenegro Stars Hotel Group“, HTP „Trend Korali“, LTO Bara, Budve, Tivta, Ulcinja i Podgorice.

Posjetiocima crnogorskog štanda je omogućena prilika da se upoznaju sa raznovrsnom ponudom, bogatstvom prirodnih ljepota, kulturnim nasljeđem, raznovrsnim aktivnostima, nacionalnom kuhinjom, povoljnim aranžmanima za predstojeću zimsku i ljetnju sezonu, kao i novinama na polju investicija.

Prvi dan sajma obilježen je posjetama štandu od strane ambasadorke Crne Gore u Poljskoj, Ljiljane Tošković i njenih saradnika, kao i novinara magazina „Ambasador“ , Świat Elit“…

Narednih dana, planirani su sastanci sa predstavnicima poljskih turoperatora koju u svojoj ponudi nude aranžmane za Crnu Goru, PR agencijama, kao i sa najznačajnijim blogerima.

 

Najčitanije