18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Turistička ponuda Crne Gore na turističkoj berzi u Berlinu

Boka kotorska – foto Boka News M.M

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma, lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom predstaviće crnogorsku turističku ponudu na najvećoj turističkoj berzi u Evropi „ITB 2017“ koja se održava u Berlinu, u periodu od 8. do 12. marta ove godine.

Delegaciju Crne Gore predvode direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak Kukavičić i savjetnica ministra održivog razvoja i turizma Nada Pavićević, koje će se tokom sajma sastati sa predstavnicima turističkog i privrednog sektora Njemačke, turoperatorima i medijima.

Na crnogorskom štandu svoju ponudu predstaviće lokalne turističke organizacije Bara, Budve, Herceg Novog, Kotora, Podgorice, Tivta i Ulcinja, hotelske kompanije „Beppler & Jacobson Montenegro“, HG „Budvanska Rivijera“ i HG „Montenegro Stars“, hoteli „The Queen of Montenegro“, „CentreVille Hotel & Experiences“, „Regent Porto Montenegro“, kao i „Lipska pećina“, JP „Nacionalni parkovi Crne Gore“ i nacionalni avioprevoznik „Montenegro Airlines“.

Prema informacijama organizatora, ove godine “ITB Berlin” će okupiti preko 180 000 posjetilaca, od čega je 120 000 profesionalaca iz oblasti turizma, kao i preko 10 000 izlagača iz 187 zemalja, što pokazuje da je riječ o ključnoj berzi za upoznavanje sa novim trendovima i razvojem tržišta, koja predstavlja odličnu priliku za susret poslovnih partnera i ugovaranje poslova.

Predstavljanje na tržištu Njemačke je od posebnog značaja za našu destinaciju obzirom da se radi o jednom od najvećih emitivnih tržišta sa preko 60 miliona turista godišnje.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije