8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Turistička organizacija Tivat na sajmu turizma u Berlinu

Sajam Berlin

Turistička organizacija Tivat učestvuje na najvećoj turističkoj berzi u Evropi „ITB 2017“ koja se održava u Berlinu, u periodu od 8. do 12. marta.

Ponudu za ljeto 2017. TO Tivat predstavlja na zajedničkom štandu sa nacionalnom turistilkom organizacijom Crne Gore, lokalnim turističkim organizacijama Bara, Budve, HercegNovog, Kotora, Podgorice i Ulcinja, a tu su I hotelske kompanije „Beppler& Jacobson Montenegro“, „BudvanskaRivijera“ i  „Montenegro Stars“, hoteli „The Queen of Montenegro“, „CentreVille Hotel & Experiences“, „Regent Porto Montenegro“, kao i „Lipska pećina“, JP „Nacionalni parkovi Crne Gore“ i nacionalni avioprevoznik „Montenegro Airlines“.

Delegaciju Crne Gore u Berlinu  predvode direktorica NTO CG Željka Radak-Kukavičić i savjetnica ministra održivog razvoja i turizma Nada Pavićević, koje će se tokom sajma sastati sa predstavnicima turističkog i privrednog sektora Njemačke, turoperatorima i medijima.

Sajam Berlin

Inače, prema informacijama organizatora, ove godine ,,ITB Berlin” će okupiti više od 180.000 posjetilaca, od čega je 120.000 profesionalaca iz oblasti turizma, kao i više od 10.000 izlagača iz 187 zemalja svijeta, što pokazuje da je riječ o ključnoj berzi za upoznavanje sa novim trendovima i razvojem tržišta, koja predstavlja odličnu priliku za susret poslovnih partnera i ugovaranje poslova.

“TO Tivat je za potrebe sajma turizma u Berlinu pripremila širok zbor propagandnog materijala kako bi na što bolji način predstvila ponudu za ljeto 2017. Takođe su rađeni i cjenovnici hotelske ponude. Predstavljanje na tržištu Njemačke je od posebnog značaja za našu destinaciju obzirom da se radi o jednom od najvećih emitivnih tržišta sa više od 60 miliona turista godišnje”- zaključuje se u saopštenju TO Tivat.

Najčitanije