8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Turistička organizacija Tivat predstavila ponudu grada kroz kampanju Road show

Road show kampanja koju Nacionalna turistička organizacija Crne Gore uobičajeno realizuje u regionu, a koja podrazumijeva promociju turističke ponude u direktnom kontaktu sa potencijalnim turistima, počela je 25.maja promocijom na trgu u Kragujevcu u organizaciji TO Bara.

U okviru Road show kampanje po većim gradovima Srbije Turistička organizacija Tivta predstavila se na Beogradskom manifestu od 26.  do 28. maja na Kalemegdanu. Na Svečanom otvaranju manifesta govorili su Pavle Radulović, ministar održivog razvoja i turizma Crne Gore i  Rasim Ljajić, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije uz prisustvo predstavnika NTO CG, direktorice Željke  Radak Kukavičić i TO Srbije,  Marije Labović, kao i predstavnika ostalih LTO. Kampanja „Uvijek drugačija “ privukla je pažnju mnogobrojnih posjetilaca i medija koji su imali mogućnost da se informišu o turističkoj ponudi za ljetnu sezonu na izložbenom prostoru Crne Gore. Štandovi su bili osmišljeni u ljetnjoj varijanti i pružali su različite sadržaje, “crnogorske kokice”, Photo booth šaljive kabine klovn za djecu i drugi sadržaji.

Turistička organizacija Tivat se predstavila zajedno sa NTO CG, LTO Budve, Bara i Podgorice.. U okviru Beogradskog manifesta dodjeljene su i nagrade među kojima je TO Tivat  dodijelila poklon vaučer -3 dana u hotelu Helada u Tivtu za dvije osobe.

U nedjelju 28.maja 2017.godine predstavljen je program festivala uličnih performera „INART“ koji će se održati u Tivtu od 26. do 28.7. Tokom istog dana pažnju najmlađih i njihovih roditelja privukao je performer na štulama, koji je izvodeći vratolomije dijelio propagandni materijal TO Tivat prisutnim posjetiocima.

Posebna pažnja ove godine posvećena je Gastronomskim manifestacijama u okviru Manifesta. Posjetioci su imali   priliku da degustiraju crnogorski pršut, sir, masline, priganice, med, proizvode Plantaža „13.jul“, kao i dimljenog krapa. Turistička organizacija Tivta se gastro promociji priključila ponudom suvih kolača od rogača, koji su bili prava poslastica za posjetioce. Na izložbenom prostoru održana je DJ svirka Niggora uz video promociju grada Tivta u organizaciji Turističke organizacije Tivat. DJ Niggor je ujedno veselom muzikom zatvorio izložbeni prostor crnogorskog predstavništva 28.maja uz nevjerovatno posjećenu žurku. Beogradski manifest i izložbeni prostor  TO Tivat posjetila je i gradonačenica Tivta Dr. Snežana Matijević, kao i sekretarka Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti Dubravka Nikčević.

Roadshow 2017.

29. maja promocija se nastavila u Novom Sadu na trgu Slobode u organizaciji TO Budve, kao i u Sremskim Karlovcima na gradskom trgu gdje su promoterke dijelile propagandni materijal. Istog dana u Sremskim Karlovcima Turistička organizacija Tivat upriličila  je druženje sa predstavnicima ambasada, CG konzulata, Pokrajinske vlade i predstavnicima medija.

Promociju turističke ponude Tivta ispratili su i brojni štampani i elektronski mediji. Direktorica Turističke organizacije Tivat gostovala je  u jutarnjem programu RTV Vojvodina gdje je govorila o Danima Sremskih Karlovaca u Tivtu i Danima Tivta u Sremskim Karlovcima, kao i o ljetnjem programu TO Tivat. Takođe su date i izjave za TOP Srbija magazin, Informer, Turistička prizma,. Radio Novi Sad i Tv Kopernikus. Održana je i promocija ,,Hello travel” gdje se Tivat našao na 4 strane turističkog magazine.

Flora Art

Kampanja Road show završava se promocijom u Banjaluci koja je predviđena za 07.jun 2017.godine.

 

Najčitanije