16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

„ Trofej Dana nezavisnosti“ na Škurdi

trofej-clanak-2013

U cilju popularizacije rafting sporta, zdravih načina života i rekreacije, promocije zaštićenih prirodnih i kulturnih dobara države Crne Gore i ove godine održaće se šesto po redu revijalno, amatersko rafting takmičenje „Trofej Dana nezavisnosti“ , u četvrtak, 21.maja u Kotoru, u organizaciji sportskog rafting kluba „Soko“, a pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Opštine Kotor, na rijeci Škurdi ispod zidina Starog grada.

Takmičenje će se održati u disciplinama sprint i H2H (head-to-head), u kategoriji R6 (šestočlana posada), po pravilima međunarodne rafting federacije IRF. Na osnovu rezultata sprinta formiraće se parovi za H2H, koji će se metodom eliminacije (jedan na jedan) boriti za prolaz u finale.

Za sve učesnike obezbijeđene su majice, lunch paketi i prevoz na relaciji Podgorica-Kotor-Podgorica. Kotizacija po ekipi je 80€. Za ekipe koje se prijave do petka 15.maja, rafting klub Soko obezbijediće mogućnost reklamiranja na čamcima (logo ekipe) za vrijeme trke. Prijavljivanje ekipa moguće je izvršiti putem e-maila: raft-soko@t-com.me ili filipmarkovic@live.ac.me, ili na br. telefona 069895828.

Najčitanije