Trofej dana nezavisnosti u Kotoru

Kotor – Trofej Dana nezavisnosti rafting takmičenje 2015.
Kotor – Trofej Dana nezavisnosti rafting takmičenje 2015.-foto Boka News

Sedmi po redu „Trofej dana Nezavisnosti“ održaće se 21. maja u Kotoru. Ove godine manifestacija ima poseban značaj jer se njome obilježava važan jubilej, 10 godina od sticanja nezavisnosti Crne Gore.

Organizator manifestacije je rafting klub „Soko“ iz Podgorice, a TO Kotor je generalni pokrovitelj manifestacije.  Manifestacija se održava na lokaciji rijeke Škurde, uz zidine Starog grada.

Takmičenje će se održati u disciplinama sprint i H2H(head-to-head), u kategoriji R4(četvoročlana posada), po pravilima međunarodne rafting federacije IRF. Na osnovu rezultata sprinta formiraće se parovi za H2H, koji će se metodom eliminacije(jedan na jedan) boriti za prolaz u finale.

Učesnici  revijalnog  takmičenja  su  amaterska  udruženja,  sportski  klubovi i timovi entuzijasta, ljubitelja prirode i zdravog načina života.

Za sve učesnike obezbijeđene su majice, lunch paketi i prevoz na relaciji Podgorica-Kotor-Podgorica. Kotizacija po ekipi je 40€. Pravo   učešća   na   ovom   revijalnom   takmičenju   imaće   isključivo   prethodno registrovani timovi.

Kotor – Trofej Dana nezavisnosti rafting takmičenje 2015.
Kotor – Trofej Dana nezavisnosti rafting takmičenje 2015.Foto Boka-News

Prijavljivanje ekipa moguće je izvršiti putem e-maila: raft-soko@t-com.me ili filipmarkovic@live.ac.me ili na br. telefona 069895828. Potvrdu o uplati kotizacije potrebno je poslati na navedeni e-mail.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.